Vackra lampor i Göteborg

Lighty är en lampbutik i Göteborgs innerstad med ett fantastiskt sortiment av lampor, ljuskällor och heminredning. Vi är stolta över att vara din destination för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem eller kontor. Vår butik, som är belägen på Östra Hamngatan 23, 411 10 Göteborg i Brunnsparken, är öppen för att välkomna dig vardagar mellan 10:00 och 18:00, lördagar mellan 11:00 och 16:00 samt söndagar mellan 12:00 och 15:00.

Vi grundades av tre vänner med en passion för belysning och jul, med målet att utmana de stora varuhusen. Vi ville skapa en personlig och unik upplevelse för våra kunder. Genom vår expertis och stora sortiment kan vi erbjuda något för alla smaker och stilar.

Vår mission är att ge dig de bästa belysningslösningarna för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och vi är stolta över att kunna erbjuda personlig service och rådgivning för att hjälpa dig hitta exakt det du letar efter.

Vi förstår vikten av att erbjuda en trevlig och personlig köpupplevelse. Vår vänliga och kunniga personal finns alltid till hands för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa till med val av belysning som passar dina individuella behov och önskemål.

Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av lampor, från moderna och minimalistiska designs till klassiska och traditionella stilar. Oavsett om du letar efter en stående lampa, taklampa, bordslampa eller julbelysning, har vi något som passar din smak och inredning.

Utöver vårt gedigna sortiment är vi stolta över att ha blivit erkända för vårt engagemang och vår service. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och ge våra kunder en oslagbar upplevelse.

Välkommen till Lighty – din destination för belysning och julprodukter i Göteborg.

Vi levererar lysande service!

Hos Lighty hittar du belysning till vassa priser och med en enastående service.

Sök efter produkter (0)

Till toppen
Produkten har lagts i varukorgen