Policy & Villkor

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av:

Elektro-Bengt AB
Drottninggatan 37, 41114 Göteborg


Organisationsnummer: 556936-0661
E-postadress: info@lighty.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Klarna Checkout
    Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
  • Kortbetalning
    Du betalar smidigt med Mastercard, Visa eller American Express.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser, returer och ej uthämtade paket.

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Beställningar under 595 SEK inkl. moms. – Fast pris 79 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige till ombud.
  • Beställningar på minst 595 SEK – Fri frakt inom Sverige till ombud

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 7 arbetsdagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer och ej uthämtade paket

Returer sker på din egen bekostnad utom om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott till vår butik. Om paket inte hämtas ut från ombud eller tas emot vid hemleverans sker retur även här på egen bekostnad.

14-dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. 

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Vid frågor eller om du behöver hjälp med att boka returfrakt kan du kontakta oss på info@lighty.se.

Returer skickas till:
Elektro-Bengt AB
Drottninggatan 37, 41114 Göteborg

Reklamation

Om det visar sig att varan är felaktig och behöver reklameras kan du kontakta oss på info@lighty.se så hjälper vi dig. Bifoga förklaring på vad som är fel och bifoga gärna en bild. Om det är fraktskadade produkter får du gärna bifoga en bild på emballaget också. Vi försöker alltid avhjälpa felet på ett smidigt sätt och skickar dig den del som saknas eller är trasig, alternativt en helt ny vara. Om varan behöver återsändas till oss skapar vi en returetikett som kan skrivas ut hos ditt ombud. I övrigt tillämpas gällande svensk lagstiftning.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln. Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: https://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Sök efter produkter (0)

Till toppen
Produkten har lagts i varukorgen